Kustannussäästöt

Golfkentän pyörittäminen on liiketoimintaa, ja liiketoiminnan pyörittämisessä kustannusten hallinta ja tulojen kasvattaminen ovat melkoisen keskeisessä asemassa. TGC-menetelmän avulla pudotat kentänhoidon kustannuksia kolmanneksella ja pidät kenttää auki vaikka 24/7.

Säästä materiaalihankinnoissa optimoidulla menekillä.

Säästä laitehankinnoissa, kun hankit yhden ratkaisun, joka tekee kahdeksan koneen työt.

Säästä henkilöstökuluissa, kun kenttää hoidetaan TGC-menetelmällä tehokkaammin.

Kasvata tuloja pidentämällä kentän aukioloaikaa ja pelimäärää, tehostamalla hoito- ja korjaustöitä.

Entistä tehokkaampi kentänhoito auttaa kohti parempaa tulosta

Vaikka menetelmä pudottaa kentänhoidon kustannuksia kolmanneksella ja lisää tuloja, ne eivät kuitenkaan ole kokonaisuuden kannalta tärkein asia.

Turf Gamechanger –menetelmän ydin on mahdollisuuksissa tehdä hoitotyöt entistä paremmin ja juuri siten, kuin kenttämestari ne haluaa tehdä. Koneet eivät enää rajoita eri työvaiheiden yhdistämistä.

Automaatio sekä koneiden monipuolinen rakenne mahdollistavat pienienkin alueiden erillisen käsittelyn, tarkasti ja tuotteet saadaan haluttaessa suoraan kasvualustaan. Kentällä liikkuvien hoitokoneiden määrä vähenee ja hoitotyöt sujuvat merkittävästi nopeammin, jolloin vapautuu enemmän aikaa pelaamiselle.

Jatkuva analysointi ja sitä seuraavat kentänhoidon kohdennetut prosessit aloittavat kehityksen, joka nivoo kaikki hoitotoimet tukemaan toisiaan kokonaisvaltaisella tavalla, joka tähtää parempaan liiketoiminnalliseen tulokseen.

Entistä tehokkaampi kentänhoito auttaa kohti parempaa tulosta

Ota yhteyttä

Ethän sinä enää lyö puisilla puumailoilla. Miksi hoitaisit kenttää kivikautisilla ratkaisuilla? Tervetuloa kentänhoidon tulevaisuuteen. Aloita se osaltasi jo tänään ottamalla meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot