Pelikokemus

TGC-menetelmän avulla katse pysyy pallossa ja hymy pelaajien huulilla, kun he voivat nautiskella keskeytymättömästä pelikokemuksesta. Tämä on ehkä TGC-kentänhoitomenetelmän tärkein hyöty. 

Ai niin, voit sanoa myös hyvästit kentän peruskorjauksille.

Kentän peruskorjaus on historiaa, kun seuraavan polven koneet pystyvät ylläpitämään kenttää paremmassa kunnossa ja kykenevät jopa kentän pintamuotojen paranteluun.

Peli ei keskeydy, kun kentänhoitoa ohjataan tehokkaasti automaation ja älykkäiden koneiden tuottamalla tiedolla.

Klubi-pelaajat nauttivat pelaamisesta, kun kentän kunto paranee.

Peruskorjaus on historiaa

Voiko kentän todella palauttaa alkuperäiseen loistoonsa sulkematta kenttää vuosiksi ja investoimatta miljoonia? Kyllä voi.

Kaikki peruskorjaustarpeen aiheuttavat tekijät on eriteltävissä ja TGC-menetelmällä pystytään vaikuttamaan niihin keskeyttämättä tai edes merkittävästi häiritsemättä pelaamista – ja vieläpä erittäin edullisesti.

Tehostettu ylläpito sekä jatkuva uudistaminen tekevät peruskorjauksista useimmiten tarpeettomia, eikä hoitovelkaa pääse syntymään.

Peruskorjaus on historiaa

Jatkuva tehokas hoito säästää korjauksilta

Hankalin ja kallein korjattava – sekä valitettavasti hyvin yleinen – ongelma on peliväylille muodostuneet vettä keräävät painumat, joita usein on runsaasti. Usein myös viheriöt ja lyöntipaikat muuttavat muotoaan.

TGG-menetelmän tehokkaalla syväilmastuksella nostetaan pelialueen pintaa halutuista kohdista, ja syntyneet reiät täytetään heti joko hiekalla, tai menetelmän tuotteena syntyneen kompostin ja hiekan seoksella.

Yhdellä työkerralla voidaan nostaa pintaa 1-2 cm. Systemaattisella ohjelmalla voidaan alueiden pinnanmuotoja muuttaa paljonkin. Koneen paikkatietoon perustuvalla automaatiolla voidaan tehdä sekä kentän kartoitus, että toimenpiteiden tarkka kohdistus.

Mikäli muutostyöt ovat tarpeen…

Vaihtelu virkistää ja joskus kentän layoutia halutaan muuttaa. Tämä on aiemmin tarkoittanut kalliita peruskorjaustoimenpiteitä.

TGC-menetelmän koneet soveltuvat maarakennusvarustein erinomaisesti yksittäisten kohteiden kuten viheriöiden, lyöntipaikkojen ja esteiden rakentamiseen ja korjaamiseen. Poweriin voidaan kytkeä noin kolmen tonnin telakaivukonetta vastaava puomisto kauhanpyörittäjineen. Mahdollisuus käyttää kaivulaitetta kauko-ohjauksella tekee myös todella tarkasta työskentelystä mahdollista.

Maansiirtolavat sekä Traileriin että Poweriin tekevät molemmista todellisia nurmialueiden dumppereita, joilta hellävaraista kuljetustehoa ei puutu.

Ota yhteyttä

Ethän sinä enää lyö puisilla puumailoilla. Miksi hoitaisit kenttää kivikautisilla ratkaisuilla? Tervetuloa kentänhoidon tulevaisuuteen. Aloita se osaltasi jo tänään ottamalla meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot